Ga naar de inhoud

Hoe het ooit begon…

Bol Ten Boer is een familiebedrijf, dat al drie generaties lang los gestorte materialen zoals zand, grind, grond en teelaarde met enthousiasme en toewijding snel levert. Dit doen wij voor een scherpe prijs in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Door de toenemende vraag hebben wij nu ook een webshop (www.bolbigbags.nl) geopend zodat onze klanten makkelijk zand, grind en grond kunnen bestellen. Naast los gestorte producten leveren wij nu ook in bigbags!

Zo gaat het nu, maar ooit begon het natuurlijk anders.

Wij schrijven het jaar negentienhonderdachtenveertig. Elsienus Bol begon een bodedienst aan de Boersterweg in Sint Annen.

Langzaamaan groeide dit uit naar een transportbedrijf, wat al gauw doorgroeide in de kippertransport. Toen zijn zoon Louwrens het bedrijf overnam verhuisde het bedrijf van Sint Annen naar Ten Boer en voegde hij in samenwerking een eigen zand-, grond- en grindhandel toe, waardoor Bol Ten Boer zijn klanten sneller, goedkoper en makkelijker kan bedienen. Om ook te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van particulieren is er in 2022 een webshop opgericht, waardoor het bestellen van materialen nog makkelijker en sneller is geworden.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, vakkundigheid en veiligheid. Daarom is al ons personeel en ons bedrijf VCA** gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met dit VCA-diploma en -certificaat leggen wij de basis om iedere dag weer veilig en gezond, samen aan de slag te gaan.